Răspuns :
(3x+5)(9x^2-15x+25)
(9x^2-15x+25) = (3x+5)^2
(3x+5)(3x+5)^2 = (3x+5)^3.
Sper că te-am ajutat :)
(9x^2-15x+25) = (3x+5)^2
(3x+5)(3x+5)^2 = (3x+5)^3.
Sper că te-am ajutat :)
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!