Răspuns :
(x²-4|x²-9-1):(1|x+3+1|x-3+1|x²-9)=
(x²-4-x²+9|x²-9):(x+3+x-3+1|x²-9)=
5|x²-9:2x+1|x²-9=
5|x²-9×x²-9|2x+1⇒5|2x+1succes
(x²-4-x²+9|x²-9):(x+3+x-3+1|x²-9)=
5|x²-9:2x+1|x²-9=
5|x²-9×x²-9|2x+1⇒5|2x+1succes
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!