Răspuns :
|-2√3|³ : (√3 - 7√3) =
=(2√3)³ : (-6√3) =
=(8×3√3) : (-6√3) =
=(24√3) : (-6√3) =
=-4
=(2√3)³ : (-6√3) =
=(8×3√3) : (-6√3) =
=(24√3) : (-6√3) =
=-4
|-2√3| la3:(√3-7√3)=
(2√3) la3 :(-6√3)=
(8×4√3):(-6√3)=
(24√3):(-6√3)=
(24√3):(-6√3)=-4
Succes!!★
(2√3) la3 :(-6√3)=
(8×4√3):(-6√3)=
(24√3):(-6√3)=
(24√3):(-6√3)=-4
Succes!!★
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!