Răspuns :
2) a)=12√2-36√2-9√5+8√5-10√2+8√5=-34√2+7√5
b)(-3/2)-1/3·1/2+1/2√2·3√2=-3/2-1/6+3/2=-1/6
A={-3;2/3;4;7/3;-√15;√1/10;2;1/4;-1/2}
b)(-3/2)-1/3·1/2+1/2√2·3√2=-3/2-1/6+3/2=-1/6
A={-3;2/3;4;7/3;-√15;√1/10;2;1/4;-1/2}
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!