👤

√(√3-2)² -(√3-2)·(√3+2)+√3·(√3+1)
Prima paranteza care este la patrat este sub primul radical
Va rog sa ma ajutati! :)


Răspuns :

√(√3-2)² -(√3-2)·(√3+2)+√3·(√3+1)=

=l
√3 -2l-(3-4)+3+√3=

2-√3 +1+3+√3=6
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!


Ez Studiers: Alte intrebari