Răspuns :
(x+2)/2=3/2x - 6/3
(x+2)/2= 3/2x -2 | *2
x+2 = 6/2x -4
x+2= 3/x -4
x+6=3/x
6=3/x -x
6x=3-x^2
-x^2+6x+3=0
e ecuație de gradul 2, daca o vrei rezolvată îmi zici
(x+2)/2= 3/2x -2 | *2
x+2 = 6/2x -4
x+2= 3/x -4
x+6=3/x
6=3/x -x
6x=3-x^2
-x^2+6x+3=0
e ecuație de gradul 2, daca o vrei rezolvată îmi zici
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!