Răspuns :
(a+b)(b+c)(c+a) =
= b(a+c)(c+a)
scoti factorul comun din paranteze :)
sper ca te am ajutat !
= b(a+c)(c+a)
scoti factorul comun din paranteze :)
sper ca te am ajutat !
(a+b)(b+c)(a+c)=(ab+ac+b²+bc)(a+c)=a²b+abc+a²c+ac²+ab²+cb²+abc+bc²=
=a²b+a²c+ac²+ab²+cb²+bc²+2abc=a²(b+c)+b²(a+c)+c²(a+b)+2abc
Sper ca te-am ajutat.
=a²b+a²c+ac²+ab²+cb²+bc²+2abc=a²(b+c)+b²(a+c)+c²(a+b)+2abc
Sper ca te-am ajutat.
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!