👤

Rezolvati ecuatia
6*(x--0,25)=8*(x+1)


Răspuns :

6x-1,5=8x+8
6x-8x=1,5+8
-2x=9,5/:(-2)
x=-4,75

6*(x-0,25) = 8*(x+1)
6x-1,5 = 8x+8
6x-8x = 8+1,5
-2x = 9,5 
x = 9,5/-2
x = -4,75.

Sper ca te-am ajutat :)
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!


Ez Studiers: Alte intrebari