Răspuns :
a) x²+3x-5+(2x+4)-(x²-2x+3) =
= x²+3x-5+2x+4-x²+2x-3 =
= x²-x²+7x-4 =
= 7x-4
Sper ca te-am ajutat.
= x²+3x-5+2x+4-x²+2x-3 =
= x²-x²+7x-4 =
= 7x-4
Sper ca te-am ajutat.
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!