Răspuns :
2x+3=x+8⇒2x-x=8-3⇒x=5
2x+3=2(x+1)⇒2x+3=2x+2⇒2x-2x=-3+2⇒-1
succes
2x+3=2(x+1)⇒2x+3=2x+2⇒2x-2x=-3+2⇒-1
succes
1) 2x+3=x+8
2x-x=8-3
x=5
2) 2x+3=2(x+1)
2x+3=2x+2
Ceea ce este imposibil. probabil ai transcris gresit.
2x-x=8-3
x=5
2) 2x+3=2(x+1)
2x+3=2x+2
Ceea ce este imposibil. probabil ai transcris gresit.
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!