Răspuns :
a + b + c = 2015
a = b/2 - 1 => b/2 = a + 1 => b = 2a + 2
a = 3c + 1 => 3c = a - 1 => c = (a - 1)/3
2015 = a + 2a + 2 + (x - 1)/3
2013 = (10a - 1)/3
6040 = 10a
a = 604
b = 2*604 + 2 = 1210
c = (604 - 1)/3 = 201
a = b/2 - 1 => b/2 = a + 1 => b = 2a + 2
a = 3c + 1 => 3c = a - 1 => c = (a - 1)/3
2015 = a + 2a + 2 + (x - 1)/3
2013 = (10a - 1)/3
6040 = 10a
a = 604
b = 2*604 + 2 = 1210
c = (604 - 1)/3 = 201
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!