13 a) (0:3) b) (0: 1) c) primul radical il scriem ca 2² - 2 x 2 x √3 + {√3)² = ( 2 - √3)² al doilea radical il scriem ca 2² + 2 x 2 x √3 + {√3)² = ( 2 + √3)² exercitiul devine √( 2 - √3)² - √( 2 + √3)² = 2 - √3 - 2 - √3 = - 2√3
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!