Răspuns :
a+b=696
c>b cu 297 => c=b+297
3a+2b+c=?
=>3a+2b+b+297=3a+3b+297=3•(a+b)+297=3•696+297=2088+297=2385
c>b cu 297 => c=b+297
3a+2b+c=?
=>3a+2b+b+297=3a+3b+297=3•(a+b)+297=3•696+297=2088+297=2385
a= 696 - b
3(696-b) + b + b+297 = ?
2088 - 3b + 2b + 297 = ?
-b +2385 = ?
-b = -2385 => b = 2385
3(696-b) + b + b+297 = ?
2088 - 3b + 2b + 297 = ?
-b +2385 = ?
-b = -2385 => b = 2385
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!