Răspuns :
9-2x=x+3
9-3=x+2x
6=3x
x=6:3
x=2
3(x+2)-1=x+7
3x+6-1=x+7
3x-x+6=7+1
2x+6=8
2x=8-6
2x=2
x=2:2
x=1
4(2x+1)-(11-2.3)x=6
8x+4-(11-6)x=6
8x+4-5x=6
3x=6-4
3x=2
cred ca este o greseala , nu am inteles operatiile din a doua paranteza (este 2*3 sau 2,3)
9-3=x+2x
6=3x
x=6:3
x=2
3(x+2)-1=x+7
3x+6-1=x+7
3x-x+6=7+1
2x+6=8
2x=8-6
2x=2
x=2:2
x=1
4(2x+1)-(11-2.3)x=6
8x+4-(11-6)x=6
8x+4-5x=6
3x=6-4
3x=2
cred ca este o greseala , nu am inteles operatiile din a doua paranteza (este 2*3 sau 2,3)
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!