Răspuns :
Qc=m1*c(θ-θ1)
Qp=m2*c(θ2-θ)
Qc=Qp
m1*c(θ-θ1)=m2*c(θ2-θ)
1,3(θ-18)=0,7(78-θ)
1,3θ-23,4=54,6-0,7θ
1,3θ+0,7θ=54,6+23,4
2θ=78
θ=78/2
θ=39 grade
Qp=m2*c(θ2-θ)
Qc=Qp
m1*c(θ-θ1)=m2*c(θ2-θ)
1,3(θ-18)=0,7(78-θ)
1,3θ-23,4=54,6-0,7θ
1,3θ+0,7θ=54,6+23,4
2θ=78
θ=78/2
θ=39 grade
..
m₁t₁ + m₂t₂ = m₃t₃ ⇒ t₃ = ( m₁t₁ + m₂t₂ ) / m₃ ⇒ t₃ = ( 1,3 •. 291 + 0,7 • 351 ) / 2 = t₃ = ( 378,3 + 245,7 ) / 2 = t₃ = 624 / 2 = 312 k
..
m₁t₁ + m₂t₂ = m₃t₃ ⇒ t₃ = ( m₁t₁ + m₂t₂ ) / m₃ ⇒ t₃ = ( 1,3 •. 291 + 0,7 • 351 ) / 2 = t₃ = ( 378,3 + 245,7 ) / 2 = t₃ = 624 / 2 = 312 k
..
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Fizică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!