Răspuns :
4(x-6)=2(12-x)
4x-24=24-2x
4x+2x=24+24
6x=48
x=48/6
x=8
rsp;s{8}
3x+2=2x-1
3x-2x=-1-2
x=-3
rsp;s{-3}
12(3+x)=8x
36+12x=8x
12x-8x=-36
4x=-36
x=36/4
x=-9
rsp;s{-9}
3z+4=3-2z
3z+2z=3-4
5z=-1
z=-0,2
4x-24=24-2x
4x+2x=24+24
6x=48
x=48/6
x=8
rsp;s{8}
3x+2=2x-1
3x-2x=-1-2
x=-3
rsp;s{-3}
12(3+x)=8x
36+12x=8x
12x-8x=-36
4x=-36
x=36/4
x=-9
rsp;s{-9}
3z+4=3-2z
3z+2z=3-4
5z=-1
z=-0,2
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!