Răspuns :
6+3*[18:3-3*(12:3-3)]:9 = 6+3*[18:3-3*1]: = 6+3 *3 = 6+9 =15
2+2*[2+2:2*(2+2*2)] = 2+ 2* [2+2:2* 6] = 2+2 * 8= 2+ 16 = 18
4+4* [44+4 * (457 -76*6 )] : (44:4-3) = 4+4 * [44+4*( 457-456 )] :8= 4+4* [ 44+4* 1]:8= 4+ 4*48 :8 = 4+ 192 :8 = 4+ 24 = 26
2+2*[2+2:2*(2+2*2)] = 2+ 2* [2+2:2* 6] = 2+2 * 8= 2+ 16 = 18
4+4* [44+4 * (457 -76*6 )] : (44:4-3) = 4+4 * [44+4*( 457-456 )] :8= 4+4* [ 44+4* 1]:8= 4+ 4*48 :8 = 4+ 192 :8 = 4+ 24 = 26
6+3×[6-3(4-3)]÷9= 6+3×[6-3×1]÷9=6+3×3÷9= 6+1=7, 2+2[2+1(2+4)]= 2+2×[2+6]= 2+2×[8]= 2+2×8= 2+16= 18,
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!