Răspuns :
m-n=64
m:n=5
m=5n
inlocuim cu m=5n
avem
m-n=64
5n-n=64
4n=64
n=64:4
n=16
inlocuim cu n=16
avem
m-n=64
m-16=64
m=64+16
m=80
m:n=5
m=5n
inlocuim cu m=5n
avem
m-n=64
5n-n=64
4n=64
n=64:4
n=16
inlocuim cu n=16
avem
m-n=64
m-16=64
m=64+16
m=80
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!