Răspuns :
P=m1*g/S1=m2*g/S2
m1/S1=m2/S2
m2=m1*S2/S1=m1*12*S1/S1=m1*12=0,5kg*12=6kg
m1/S1=m2/S2
m2=m1*S2/S1=m1*12*S1/S1=m1*12=0,5kg*12=6kg
..
F₂ = F₁ • S₂ / S₁ ⇔F₂ = G₂ și F₁ = G₁
⇔ G₂ = G₁ • S ₂ / S₁
⇔ m₂g = m₁g • S₂ / S₁ ⇔
⇔ m₂ = m₁ • 12 ⇔ m₂ = 0,5 • 12 = 6 kg
..
F₂ = F₁ • S₂ / S₁ ⇔F₂ = G₂ și F₁ = G₁
⇔ G₂ = G₁ • S ₂ / S₁
⇔ m₂g = m₁g • S₂ / S₁ ⇔
⇔ m₂ = m₁ • 12 ⇔ m₂ = 0,5 • 12 = 6 kg
..
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Fizică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!