Răspuns :
[tex] \lim_{x \to 1} \frac{x^3-3x+2-x^3+1}{x-1}= \lim_{x \to 1} \frac{-3x+3}{x-1}= \\ \lim_{x \to 1} \frac{-3(x-1)}{x-1}=-3 [/tex]
vezi atas, te rog!
------------------------
Succes in continuare!
------------------------
Succes in continuare!
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!