Răspuns :
De exemplu :
f(x)=2x+5x+3
atunci f(0)=2*0+5*0+3=3
Practic, inlocuiesti x cu 0.
f(x)=2x+5x+3
atunci f(0)=2*0+5*0+3=3
Practic, inlocuiesti x cu 0.
F(0)=b la functia de gradul I
F(0)=c l functia de gradul II
F(0)=c l functia de gradul II
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!