Răspuns :
a+b=18
a-b=6
a=b+6
inlocuim cu a=b+6
avem
a+b=18
b+6+b=18
b+b=18-6
2b=12
b=12:2
b=6
inlocuim cu(b)=6
avem
a+b=18
a+6=18
a=18-6
a=12
a-b=6
a=b+6
inlocuim cu a=b+6
avem
a+b=18
b+6+b=18
b+b=18-6
2b=12
b=12:2
b=6
inlocuim cu(b)=6
avem
a+b=18
a+6=18
a=18-6
a=12
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!