Răspuns :
[tex] \frac{1}{2} + \frac{1}{3} + \frac{1}{6} =
\frac{3}{6} + \frac{2}{6} + \frac{1}{6} = \frac{6}{6} =1[/tex]
\frac{3}{6} + \frac{2}{6} + \frac{1}{6} = \frac{6}{6} =1[/tex]
1/2 + 1/3 +1/6 =1/2 se amplifica cu 3, 1/3 se amplifica cu 2 și ultimul rămâne așa 1/6.
3/6+2/6+1/6 și se taie toate nr de 6 și rămâne
3+2+1 =6
3/6+2/6+1/6 și se taie toate nr de 6 și rămâne
3+2+1 =6
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!