Răspuns :
1) 2x - 1 = -7 => 2x = -6 => x = -3
2) 2a + 3(x + 1) = 15 => 2a - 6 + 3 = 15 => 2a = 18 => a = 9
3) 3x + 4 = -1 => -6 + 4 = -1 => -2 = -1 (F)
Pe viitor pune-le si tu pe fiecare in intrebari separate, e mai ok
2) 2a + 3(x + 1) = 15 => 2a - 6 + 3 = 15 => 2a = 18 => a = 9
3) 3x + 4 = -1 => -6 + 4 = -1 => -2 = -1 (F)
Pe viitor pune-le si tu pe fiecare in intrebari separate, e mai ok
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!