a) înmulțești prima ecuație cu -3 și îți dă -9x-3y=-21 2x+3y=0 ---------------- -7x/=-21, atunci x=3, înlocuiești in cea de-a doua 2•3+3y=0, 3y=-6, y=-2 b) se rezolvă că la punctul a
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!