Răspuns :
2√3·{√3-√2·[2√6-√3·(2√2+√3)]}=
2√3{√3-√2[2√6-2√6-3]}=
2√3{√3-√2*(-3)}=
2√3{√3+3√2}=
6+6√6=6(1+√6)
2√3{√3-√2[2√6-2√6-3]}=
2√3{√3-√2*(-3)}=
2√3{√3+3√2}=
6+6√6=6(1+√6)
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!