Răspuns :
a-b=4 →a=4+b
(a+b):(a-b)=6
(a+b):4=6
a+b=6·4
a+b=24
4+b+b=24
2b=24-4
2b=20→b=20:2=10
a=4+b=4+10=14
Succes!! :*
(a+b):(a-b)=6
(a+b):4=6
a+b=6·4
a+b=24
4+b+b=24
2b=24-4
2b=20→b=20:2=10
a=4+b=4+10=14
Succes!! :*
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Limba română. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!