Răspuns :
a+b=103
a-b=41
a=b+41
b+41+b=103
2b=103-41
2b=62|:2
b=31
a=31+41
a=72
P:a+b=72+31=103
a-b=41
a=b+41
b+41+b=103
2b=103-41
2b=62|:2
b=31
a=31+41
a=72
P:a+b=72+31=103
A+b=103 (1) --> b=103-a
A-b=41 (2)
(1)+(2)
A+b+a-b = 103+41
2•a = 144
A = 72
B= 103-a = 103-72 = 31
A-b=41 (2)
(1)+(2)
A+b+a-b = 103+41
2•a = 144
A = 72
B= 103-a = 103-72 = 31
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!