Răspuns :
Prima dată dai m factor comun și din cealaltă parte dai pe care factor comun și după e mai ai parantezele la fel.
M(n-k)+x(k-n) aici (k-n)=-(n-k)=>
M(n-k)-x(n-k)=(m-x)(n-k)
M(n-k)+x(k-n) aici (k-n)=-(n-k)=>
M(n-k)-x(n-k)=(m-x)(n-k)
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!