xy-2x-2y+6=x(y-2)-2(y-2)+2=(x-2)(y-2)+2 am grupat primele 2 si apoi urmatorii 2 termeni si am dat factor comun x0x=(x-2)(x-2)+2=(x-2)^2+2 x0x0x=[(x-2)^2+2]0x=(x-2)^3+2 (x-2)^3+2=29 (x-2)^3=27=3la puterea a treia x-2=3,x=5
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!