a)M∈mediatoareaOA⇒MA≡MO M∈mediatoareaOB⇒MB≡MO din cele 2 de ,mai sus⇒MA≡MB b) din a)⇒M∈mediatoare AB din ipoteza b)⇒T∈mediatoare AB din ultimele 2 rezulta MT⊂mediatoare AB⇔MT⊥AB
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!