Răspuns :
6-5:[4-3:(2-2:b)]=1
5:[4-3:(2-2:b)]=5
[4-3:(2-2:b)]=1
4-3:(2-2:b)]=1
3:(2-2:b)=3
(2-2:b)=1
2-2:b=1
2:b=1
b=2
Sper ca te-am ajutat!!!!!!!!!!
5:[4-3:(2-2:b)]=5
[4-3:(2-2:b)]=1
4-3:(2-2:b)]=1
3:(2-2:b)=3
(2-2:b)=1
2-2:b=1
2:b=1
b=2
Sper ca te-am ajutat!!!!!!!!!!
6-5:[4-3:(2-2:b)]=1
5:[4-3:(2-2:b)]=6-1
5:[4-3:(2-2:b)]=5
4-3:(2-2:b)=5:5
4-3:(2-2:b)=1
3:(2-2:b)=4-1
3:(2-2:b)=3
2-2:b=3:3
2-2:b=1
2:b=2-1
2:b=1
b=2:1
b=2
Proba:
6-5:[4-3:(2-2:2)]=1
6-5:[4-3:(2-1)]=1
6-5:(4-3:1)=1
6-5:(4-3)=1
6-5:1=1
6-5=1
1=1
Sper ca te-am ajutat. Succes!
5:[4-3:(2-2:b)]=6-1
5:[4-3:(2-2:b)]=5
4-3:(2-2:b)=5:5
4-3:(2-2:b)=1
3:(2-2:b)=4-1
3:(2-2:b)=3
2-2:b=3:3
2-2:b=1
2:b=2-1
2:b=1
b=2:1
b=2
Proba:
6-5:[4-3:(2-2:2)]=1
6-5:[4-3:(2-1)]=1
6-5:(4-3:1)=1
6-5:(4-3)=1
6-5:1=1
6-5=1
1=1
Sper ca te-am ajutat. Succes!
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!