Răspuns :
126-[(63×2:6+109)×(75:25+21:3)]:10 = 126 - [(126:6+109)×(3+7)]:10 =
= 126 - [(21+109)×10]:10 =
= 126 - ( 130×10):10 =
= 126 - 1300:10 =
= 126-130 =
= -4
= 126 - [(21+109)×10]:10 =
= 126 - ( 130×10):10 =
= 126 - 1300:10 =
= 126-130 =
= -4
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!