Răspuns :
22-5x(38-4xg)=12
5 × ( 38 - 4×g) = 22 -12
5 × ( 38 - 4×g) = 10
38 - 4×g = 10 :5
38 - 4×g = 2
4 × g = 38 -2
4 × g = 36
g = 36 : 4
g = 9
5 × ( 38 - 4×g) = 22 -12
5 × ( 38 - 4×g) = 10
38 - 4×g = 10 :5
38 - 4×g = 2
4 × g = 38 -2
4 × g = 36
g = 36 : 4
g = 9
22-5×(38-4g)=12
Trecem după egal
5×(38-4g)=22-12
=10
38-4g=10:5
2
4g=38-2
4g=36
g=36:4
g=9
Sper ca team ajutat
Trecem după egal
5×(38-4g)=22-12
=10
38-4g=10:5
2
4g=38-2
4g=36
g=36:4
g=9
Sper ca team ajutat
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!