Răspuns :
-5(0,3x+1,7) + 12,5 - 8,5x=
-1,5x - 8,5 + 12,5 - 8,5x=
-1,5x - 8,5x - 8,5 + 12,5=
-10x - 4
-2(5x-4)
-1,5x - 8,5 + 12,5 - 8,5x=
-1,5x - 8,5x - 8,5 + 12,5=
-10x - 4
-2(5x-4)
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!