Răspuns :
3+3×[3+3:3×(3+3×3)]:15
=
=3+3×[3+1×(3+9)]:15 =
=3+3×(3+1×12):15 =
=3+3×(3+12):15 =
=3+3×15:15 =
=3+45:15 =
=3+3=6
=3+3×[3+1×(3+9)]:15 =
=3+3×(3+1×12):15 =
=3+3×(3+12):15 =
=3+3×15:15 =
=3+45:15 =
=3+3=6
3+3x[3+3:3x(3+3x3)]:15=
3+3x[3+3:3x(3+9)]:15=
3+3x[3+3:3x12]:15=
3+3x[3+1x12]:15=
3+3x[3+12]:15=
3+3x15:15=
3+45:15=
3+3=6
3+3x[3+3:3x(3+9)]:15=
3+3x[3+3:3x12]:15=
3+3x[3+1x12]:15=
3+3x[3+12]:15=
3+3x15:15=
3+45:15=
3+3=6
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!