notam cu x varsta pisicii y varsta promului pisoi z varsta celui de-al doilea pisoi y+z x-(y+z)=6-(2+3)=6-5=1 an=>Peste un an varsta pisicii este egala cu cea a celor doi pisoi
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!