Răspuns :
x-3/x-5 + 1/x = x-5/x (x-5)=>
x (x-3)/x (x-5) + x-5/x (x-5)=x+5/x (x-5)=>
x (x-3)/x (x-5) + x-5/x (x-5) - x-5/x (x-5)=0=>
x (x-3)/x (x-5)=0=>
x-3/x-5=0
x (x-3)/x (x-5) + x-5/x (x-5)=x+5/x (x-5)=>
x (x-3)/x (x-5) + x-5/x (x-5) - x-5/x (x-5)=0=>
x (x-3)/x (x-5)=0=>
x-3/x-5=0
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!