Buna!
Uite aici raspunsul:
f(-3)=2(-3)+1
=-6+1
=-5
f(-5)=2(-5)+1
=-10+1
=-9
f(-1)=2(-1)+1
=-2+1
=-1
f(0)=1
f(1)=3
f(2)=5
Graficul functiei:{(-3,-5);(-5,-9);(-1,-1);(0,1);(1,3);(2,5)}
Pe axa OX se trec primele elemente(-3,-5,-1,0,1,,2)
Pe axa OY se trec restul(-5,-9,-1,1,3,5)
Partea dreapta se trec cele pozitive si stanga cele negative(OX)
Sus cele pozitive,in jos pe dreapta OY ce e negative.
Graficul este facut pe o foaie,cam asa ar trebui sa arate,dar tu cum il vei face cu liniarul va arata mai bine.