trebuie ca √(3x^2-12x) sa fie dif de 0 adica 3x patrat - 12x dif de 0 delta = b patrat -4ac delta= 12 patrat x1= (-b+ radical delta)/2*a = (12+12)/6=24/6 x2= (-b - rad delta)/2*a= 0 x ∈ (- infinit, 0) U (0, 4) U (4, +infinit)
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!