x-y/x²-xy-1/x²-y²/x +y/(y-x²)= (numitorul comun este x²(y-x²)) =[x³(y-x²)-y(y-x²)-x³y(y-x²)-(y-x²)-xy²(y-x²)+x²y]/[x²(y-x²)]= =[x³y-x^5-y²+x²y-x³y²+x^5y-y+x²-xy³+x³y²+x²y]/[x²(y-x²)]= =[x^5y-x^5+2x²y+x²-xy³-y]/[x²(y-x²)]
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!