Răspuns :
a-b=3
b=a•3-11
a=?
b=?
a-11-a•3=3
2a-11=3:3
2a-11=1
2a=11+1
2a=12
a=12:2
a=6
b=6•3-11
b=18-11
b=7
b=a•3-11
a=?
b=?
a-11-a•3=3
2a-11=3:3
2a-11=1
2a=11+1
2a=12
a=12:2
a=6
b=6•3-11
b=18-11
b=7
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!