Răspuns :
a)7+√3-5-√3+2 =7-5+2=2+2=4
b) -√2+3+√2+5=3+5=8
c)√6-8-√6-4=-8-4=-12
d) 3/(4+√7)+1/(4-√7)=
[3(4-√7)+4+√7] /(4²-√7²)=
(12-3√7+4+√7) / 9=
(16-2√7) / 9
/ supra,impartire
b) -√2+3+√2+5=3+5=8
c)√6-8-√6-4=-8-4=-12
d) 3/(4+√7)+1/(4-√7)=
[3(4-√7)+4+√7] /(4²-√7²)=
(12-3√7+4+√7) / 9=
(16-2√7) / 9
/ supra,impartire
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!