Răspuns :
[(2×2+2:2+6×6:6)+(44:4+4-22:2+2)]+99:9×9+9:9=
=[(4+1+6)+(11+4-11+2)]+11×9+1
=(11+6)+99+1=
=17+100=
=117
=[(4+1+6)+(11+4-11+2)]+11×9+1
=(11+6)+99+1=
=17+100=
=117
[(2×2+2:2+6×6÷6)+(44÷4+4-22÷2+2)]+99÷9×9+9:9=117
1) (4+1+6) +(11+4-11+2) +11*9+1
2)11+6+100
3)117 Succes!
1) (4+1+6) +(11+4-11+2) +11*9+1
2)11+6+100
3)117 Succes!
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!