vezi daca te ajuta a) (x+a)(x-a)=x²+a²; (x+a)(x-a)=x×x+x×(-a)+a×x+a×(-a)=x²-xa+xa-a²=x²-a² b) (y+b)(b-y)=y²-b²; (y+b)(b-y)=y×b+y×(-y)+b×b+b×(-y)=yb-y²+b²-yb=-y²+b² c) (-z-c)(z+c)=z²-c² (-z-c)(z+c)=(-z)×z+(-z)×c+(-c)×z+(-c)×c=-z²-zc-cz-c²=-z²-2zc-c²
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!