a-b=64218 a supra b =2 supra 6 Înmulțești ,2×a=6×b,rezultă a=6×b supra 2,simplificăm 2 cu 6 rezultă a=3×b a-b=64218 a=3×b 3×b-b=64218 2b=64219 b=64218:2 b=32109 a=32109×3 a=96327
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!