Răspuns :
500-600:(44÷2-3×4)=100÷(22-12)=100÷10=10
6+6×[6÷6+6×(6-6)]=12×(1+6×0)=12×1=12
6+6×[6÷6+6×(6-6)]=12×(1+6×0)=12×1=12
500 - 600 : ( 44 : 2 - 3* 4 ) = ?
500 - 600 : ( 22 - 12 ) = ?
500 - 600 : 10 = ?
500 - 60 = 440
6 + 6 * [ 6 : 6 + 6 * ( 6 - 6 ) ] = ?
6 + 6 * [ 1 + 6 * 0 ) ] = ?
6 + 6 * ( 1 + 0 ) = ?
6 + 6 * 1 = ?
6 + 6 = ?
12
500 - 600 : ( 22 - 12 ) = ?
500 - 600 : 10 = ?
500 - 60 = 440
6 + 6 * [ 6 : 6 + 6 * ( 6 - 6 ) ] = ?
6 + 6 * [ 1 + 6 * 0 ) ] = ?
6 + 6 * ( 1 + 0 ) = ?
6 + 6 * 1 = ?
6 + 6 = ?
12
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!