Răspuns :
93-(85-9×9+5×8)-p=5×6+1
93-(85-81+40)-p=31
93-44-p=31
49-p=31
p=49-31
p=18
93-(85-81+40)-p=31
93-44-p=31
49-p=31
p=49-31
p=18
93-(85-9x9+5x8)-p=5x6+1
93-(85-81+40)-p=5x6+1
93-44-p=5x6+1\\\30+1
49-p=31
p=49-31
p=18
93-(85-81+40)-p=5x6+1
93-44-p=5x6+1\\\30+1
49-p=31
p=49-31
p=18
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!