(2x-5y)(2x+5y)=2x la a doua -5y la a doua=4x la a doua - 25 y la a doua (radical din 5-radical din 3)(radical din 5+radical din 3)=radical din 5 la a doua -radical din 3 la a doua=5-3=2
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!