Răspuns :
Bună!
UITE AICI RASPUNSUL:
f:R–>R,f(x)=3x+a
A(1,3)€Gf
A(1,3)€Gf<=>f(1)=3
f(1)=3•1+a
3=3+a
a=3-3
a=0
UITE AICI RASPUNSUL:
f:R–>R,f(x)=3x+a
A(1,3)€Gf
A(1,3)€Gf<=>f(1)=3
f(1)=3•1+a
3=3+a
a=3-3
a=0
f:R–>R și f(x)=3x+a
A(1,3)∈G_f
Impunem condiția:f(1)=3
3=3*1+a=>3=3+a=>a=3-3=>a=0
A(1,3)∈G_f
Impunem condiția:f(1)=3
3=3*1+a=>3=3+a=>a=3-3=>a=0
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!